Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

SweClockers

Guide: Välj rätt TV-apparat

Geeks bildskärmsguru Thomas Ytterberg guidar i djungeln kring TV-apparater. Här får du hjälp att välja rätt exemplar under Black Friday och senare.

Det är säkert många som passar på att köpa en ny TV till hemmet under kampanjhelgen Black Friday och den kommande mellandags-rean. Men det är inte helt rätt att välja rätt på en marknad där det finns hundratals olika modeller att välja mellan.

Tur då att Geeks har en egen bildskärmsguru i form av Thomas Ytterberg. På vår systersajt SweClockers har han nu satt ihop den perfekta köpguiden för alla som är sugna på att välja den rätta TV-apparaten. Här får du tips och hjälp för att undvika elektronikkedjornas fällor och dumsnack. Du får lära dig koderna bakom TV-apparaternas modellnummer, skillnaden mellan OLED och LCD och mycket mer.

Så innan du håvar in en ny TV under Black Friday, ta en tur över till SweClockers och läs Thomas Ytterbergs guide.

Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.