Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

”Det enda sättet att gå vidare är tillsammans”

Apples vd Tim Cook har skickat ut ett PM till anställda i USA efter att det blivit klart att Donald Trump blir USA:s nästa president.

I onsdags kväll skickade Apples vd Tim Cook ut ett gemensamt PM till alla Apple-anställda i USA som Buzzfeed News har tagit del av. I detta meddelande skriver Tim Cook att:

”Det finns en stor mångfald bland våra anställda, däribland personer som hoppades på att respektive kandidat skulle vinna. Oavsett vilken presidentkandidat vi som individer hoppades på skulle vinna, är det enda sättet att gå vidare tillsammans.”

Vidare betryggar Tim Cook sina anställda att oavsett hur osäker framtiden än känns så är #Apple och deras värderingar oförändrade. Han uppmuntrar också de anställda att ta hand om varandra och stötta medarbetare som känner sig oroliga efter valet. Tim Cook skriver vidare:

”Vårt företag är öppet för alla, vi firar mångfalden av våra anställda här i USA och runt om i världen – oavsett hur de ser ut, var de kommer från, vad de tror på eller vem de älskar.”

Tonen mellan Donald #Trump och Apple har inte direkt varit kamratlig under Trumps valkampanj. Trump uppmuntrade till bojkott av Apple efter att företaget vägrade att hjälpa till att låsa upp en Iphone som använts av San Bernardino-skytten. I januari sa även Donald Trump i en intervju att han lovade att se till att Apple börjar tillverka sina produkter i USA om han blev vald till president.

Inför valkampanjen träffade Tim Cook företrädare för republikanernas partitopp i ett möte som till stora delar handlade om hur han skulle kunna hindras från att blir republikanernas presidentkandidat.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.