Bilder i Sierra avslöjar ny Macbook Pro

Apples nya Macbook Pro finns redan på bild, i den senaste versionen av Mac OS Sierra. Bilderna bekräftar också den nya funktionen Magic Toolbar.

På torsdag kväll håller Apple ett event, och väntas visa upp en ny version av #Macbook Pro. Enligt flera rykten kommer en av nyheterna vara en tryckkänslig panel baserad på OLED-teknik, som ska ersätta de befintliga funktionstangenterna på datorns tangentbord.

Gårdagens uppdatering av Mac OS Sierra har dock redan nu gett världen en första glimt av den nya datorn och OLED-panelen, som troligtvis kommer att kallas Magic Toolbar. En tipsare har till Mac Rumors delat bilder som hittats inuti systemets bibliotek, och som föreställer den nya maskinen.

Bilderna visar hur en Apple Pay-betalning går till med hjälp av Magic Toolbar, och tycks också bekräfta att den nya Macbook Pro också får fingeravtrycksläsaren Touch ID integrerad i panelen.

Förutom nya Macbook Pro i 13- och 15-tumsversioner väntas också en ny 13 tums Macbook eller Macbook Air göra debut under eventet.