Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckta bilder pekar mot Airpod-lurar

Bilder som påstås visa förpackningar till Iphone 7 tyder på att trådlösa hörlurar kommer att ingå med de nya telefonerna.

På onsdag 7 september väntas #Apple visa upp årets nya Iphone-modeller, och ett av de mest ihärdiga ryktena inför lanseringen har varit att den traditionella hörlurskontakten kommer att försvinna.

Vad Apple ska ersätta de klassiska vita Earpod-lurarna med i kartongen har varit en fråga som det spekulerats en hel del i. Ett alternativ är att Apple ersätter dessa med en ny variant som kopplas till Lightning-porten istället. I juli publicerades bilder från Kina som påstods visa just sådana lurar.

Ett annat alternativ är att de medföljande hörlurarna blir trådlösa, och nu har en flera läckta bilder dykt upp som stöder detta. Bilderna har publicerats av Apple Insider, och tycks föreställa förpackningar av #Iphone 7 och Iphone 7 Plus med både 256 och 32 gigabyte lagringsutrymme. Enligt informationstexten på baksidan av kartongen ingår också ett par trådlösa Airpod-hörlurar.

Det ska sägas att Apples kartonger är relativt enkla att förfalska, genom att använda befintliga Iphone-kartonger och klistra på en ny etikett på baksidan med valfri information. Värt att nämna är också att kartongerna till både Iphone 6 och Iphone 6S haft infotexten på baksidan tryckt direkt på kartongen. Andra kartonger från företaget har dock infotexten i form av en klisteretikett, exempelvis nya Macbook.

Kommentarer
7 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.