Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

IOS 10 släpps i publik betaversion 6

Betaversioner av IOS 10 fortsätter att släppas i strid ström, och nu har Apple släppt version 7 till utvecklare och version 6 av den publika betan.

Apple fortsätter utvecklingen av #IOS 10 som väntas till hösten i samband med nya modeller av Iphone. Tidigare i augusti släppte Apple version 4 av den publika betaversionen, och nu har takten ökat. Det är bara en vecka sedan version 5 kom, och nu i helgen har Apple släppt version 6. För utvecklare har betan av IOS 10 nu nått version 7.

Rykten säger att Apple kommer att hålla sitt traditionella höstevent den 7 september i år, med en säljstart för nya Iphone-modeller en eller två veckor senare. Den nya versionen av IOS brukar komma strax innan de nya telefonerna börjar säljas, så IOS 10 skulle kunna dyka upp innan den 16 september.

IOS 10 kommer bland annat att erbjuda ett nytt utseende för musiktjänsten Apple Music, en ny app för Homekit-produkter, stora förändringar i appen Meddelanden och en omgjord låsskärm. Den som redan nu vill prova på betaversionen av IOS 10 kan gå med i Apples betaprogram.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
27 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.