Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Asus visar upp gullig minirobot

Asus charmar under hårdvarumässan Computex med hemmaroboten Zenbo, som ska kunna hjälpa till med det mesta vad gäller påminnelser och annat.

Just nu pågår hårdvarumässan #Computex i Taipei, där tillverkaren #Asus är en av de första att hålla presskonferens. En av de mer annorlunda produkterna företaget visade upp är hemmaroboten Zenbo.

Zenbo kan självständigt åka omkring i hemmet, ansluta till olika typer av smarta enheter, och svara på röstkommandon. Det går också att ta direkt kommando över Zenbo för att navigera hemmet med den inbyggda kameran. Zenbo kan också dansa till musik, men i övrigt är de motoriska funktionerna begränsade. Roboten kan snarare betraktas som ett alternativ till Amazon Echo eller Google Home, fast rörlig.

Utseendemässigt liknar Zenbo en ohelig blandning av en gammal Imac G4 och roboten BB-8 från senaste Star Wars-filmen. Zenbos ansikte är en tryckskärm som kan visa både information och olika ansiktsuttryck.

Priset kommer att hamna på överraskande låga 599 dollar, motsvarande ungefär 4 900 kronor exklusive moms. Asus har inte meddelat när roboten kommer att börja säljas, och inte heller om det kommer gå att byta Zenbos röst från den otroligt irriterande stämma som hörs i demonstrationsvideon.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.