Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Microsoft lanserar Signature Edition i Sverige

Nu går det att köpa Windows-datorer utan testversioner av andra appar och program förinstallerade, när Microsoft lanserar programmet Signature Edition i Sverige.

I USA har #Microsoft sedan en tid tillbaka i sina butiker sålt premiumdatorer från olika tillverkare under etiketten Signature Edition. Det handlar om datorer som levereras med Windows 10, men utan andra förinstallerade program, testversioner av appar och liknande som annars brukar förekomma friskt hos pc-datorer. Ingår gör också virusskydd i form av Windows Defender.

Nu lanserar Microsoft Signature Edition-programmet även i Sverige genom ett samarbete med elektronikkedjan Elgiganten. Bland tillverkare som erbjuder datorer under etiketten märks Acer och Lenovo. I ett pressmeddelande säger Microsofts affärsområdeschef Klas Hammar:

– Vi är stolta över att vi tillsammans med våra OEM-partners och Elgiganten kan erbjuda våra svenska användare datorer av absolut toppklass från Signature Edition PC-programmet. Datorerna är snabba och säkra och ger användaren den bästa Windows 10-upplevelsen.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.