Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

FBI får hjälp av israeliska säkerhetsbolaget Cellebrite

Den utomstående källa som hjälper FBI att komma in i en krypterad Iphone 5C visar sig vara ett israeliskt säkerhetsbolag.

Det israeliska säkerhetsföretaget Cellebrite hjälper den amerikanska federala polisen FBI att få tillgång till den Iphone 5C som användes av en av brottslingarna i San Bernardino. Detta enligt Reuters, som också skriver att om Cellebrite lyckas komma in i telefonen kan det innebära slutet på fejden mellan Apple och FBI.

Apple och FBI skulle mötas i rätten i tisdags, men amerikanska justitiedepartementet, som FBI lyder under, begärde kort innan att senarelägga. FBI ska nu rapportera till domstolen den 5 april om hur det går med deras försök att komma in i telefonen.

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
26 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.