Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: Iphone 7 får mer diskret kamera

Iphone 7 kommer att sakna den utstickande kameralinsen och antennstreck på baksidan enligt en ny rapport.

Apple lär inte visa upp nästa generations Iphone-modeller, populärt kallad #Iphone 7, förrän i september. Men det cirkulerar ändå många rykten och förhandsuppgifter om vad den nya telefonen ska erbjuda, och inte minst hur den kommer att se ut.

Om Apple följer mönstret från tidigare år kan vi vänta oss en ny design för Iphone 7 jämfört med Iphone 6 och Iphone 6S. Dessa hade en kameralins på baksidan som stack ut en aning, vilket många inte gillade. Nu rapporterar Macrumors att Iphone 7 inte behöver en sådan lösning, med hänvisning till anonyma källor som "tidigare bidragit med pålitlig information". Tack vare att telefonen använder en tunnare kameramodul ska den utstickande ringen kunna undvikas.

Tidigare har 99mac skrivit om att Iphone 7 Plus kan utrustas med dubbla kameror på baksidan för bättre bildkvalitet. Den nya lösningen ska baseras på teknologi från israeliska Linx som Apple köpte förra året.

Enligt rapporten kommer Iphone 7 i övrigt att vara väldigt lik Iphone 6S till utseendet, men en anmärkningsvärd detalj är att antennstrecken på baksidan ska saknas. Tidigare rykten har gjort gällande att Iphone 7 blir tunnare än sina föregångare, men detta har inte kunnat bekräftas av Macrumors källor.

Tidigare uppgifter har också gjort gällande att Iphone 7 kan bli den första Iphone-modellen som saknar hörlurskontakt samt att telefonen får mer lagringsutrymme och större batteri. Eventuellt blir telefonen också vattentålig och får stöd för trådlös laddning.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.