Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Samsung avtäcker nästa Galaxy i februari

Samsung presenterar Galaxy S7 under ett nytt Unpacked-event i samband med Mobile World Congress i Barcelona i februari.

Förra året i mars lanserade #Samsung Galaxy S6 och S6 Edge under en presskonferens i samband med Mobile World Congress i Barcelona. Med facit i hand blev Galaxy S6 inte den försäljningssuccé företaget hoppades på, men nu tror Samsung på framgångar med nästa modell.

Nu har Samsung skickat ut inbjudningar till sitt nästa Unpacked-event, som även denna gång går av stapeln i samband med #Mobile World Congress. I år är datumet dock 21 februari, och den allmänna uppfattningen är att nästa Galaxy-mobil kommer att lanseras, allmänt kallad Galaxy S7.

Enligt Engadget kommer Galaxy S7 precis som sin föregångare att släppas i två modeller – S7 och S7 Edge. Möjligheten finns också att en större S7 Edge Plus lanseras samtidigt. S6 Edge Plus släpptes först i augusti 2015 under ett separat Unpacked-event. Galaxy S7 uppges också få stöd för snabb uppladdning och en "tryckkänslig bildskärm" som ska påminna om funktionen 3D Touch som Apple introducerade med Iphone 6S och 6S Plus.

I en kort förhandsvideo ger Samsung inte många ledtrådar, utan visar istället upp sitt tillbehör Gear VR. Dagens Gear VR är kompatibel med Galaxy Note 5, S6, S6 Edge och S6 Edge Plus. Det är knappast någon långsökt gissning att en modell av Gear VR kommer att släppas även för årets Samsung-mobiler.

Kommentarer
1 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.