Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Rykte: WWDC 2016 inleds 13 juni

Årets upplaga av utvecklarkonferensen WWDC går troligtvis av stapeln under vecka 24 i juni.

Varje år i juni brukar Apple hålla utvecklarkonferensen WWDC på Moscone West i San Francisco. Förutom en inledande presentation där Apple brukar visa upp nya produkter och tjänster håller konferensen på under en vecka med seminarier, föreläsningar och chansen för utvecklare att träffa Apples ingenjörer.

Apple har ännu inte annonserat vilka datum årets upplaga av WWDC kommer att gå av stapeln. Genom att undersöka vilka datum konferenscentret Moscone West är bokat för andra aktiviteter går det ändå att dra vissa slutsatser. Det har Macrumors gjort, och kan konstatera att tredje veckan i juni är den tiden Apple förmodligen bokat centret, vilket skulle betyda att #WWDC hålls mellan 13 och 17 juni.

En möjlighet är naturligtvis att Apple denna gång håller konferensen tidigare eller senare än juni, men då WWDC hållits den månaden sedan 2007 verkar det troligt att så även sker i år. Än så länge finns inga uppgifter kring vad Apple i år kommer att visa upp, men ett rimligt antagande är att vi åtminstone kommer att få förhandstittar på nya versioner av OS X och IOS.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.