Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Över 2 600 appar i Apple TV

Mängden appar växer snabbt på nya Apple TV, och nu visar data att över 2 600 appar finns tillgängliga.

Nu är det lite mer än en månad sedan nya #Apple TV började säljas, och enligt data från Appfigures finns nu 2 624 olika appar att ladda hem till enheten. De allra flesta av dessa är spel av olika slag, en kategori som utgör 38 procent av apparna. Därefter följer den breda genren underhållning.

Genom att betrakta vilka appar som är mest populära visar det sig däremot att de flesta användare laddar ned underhållningsappar, som står för 28 av de 50 mest nedladdade apparna. Bara åtta av dessa 50 är spel, och alla av de tio mest populära består av olika strömmande tjänster.

Undersökningen visar också att 39 procent av apparna kostar pengar medan resten är gratis eller gratis med köp inuti appen.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.