Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Läckta bilder

Officiell dockningsstation för Apple Watch

UPPDATERAD. Bilder tyder på att Apple förbereder en egen laddningsstation för den smarta klockan Apple Watch.

Uppdaterad: Apples magnetiska laddningsdocka finns nu tillgänglig.

Apple kan vara på gång att släppa en officiell dockningsstation till den smarta klockan Apple Watch. Det avslöjar läckta bilder som publicerats på grobgebloggt.de [Google-översatt].

Förutsatt att bilderna är äkta är det fråga om en rund station med en liknande laddare som följer med #Apple Watch, men här integrerad i en vit platta. Enligt bilderna ansluts stationen med en medföljande Lightning-kabel. Klockan kan laddas antingen liggandes eller på sidan i det så kallade "natt-läget".

Bilderna som föreställer förpackningen ser onekligen ut att vara en äkta Apple-produkt, men det finns naturligtvis skäl att ta uppgifterna med salt. Produkten uppges heta Watch Dock, och kosta 89 euro vilket skulle motsvara cirka 849 kronor inklusive moms.

Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.