Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Bose uppdaterar Soundtouch-familjen

Det trådlösa högtalarsystemet Soundtouch från Bose uppdateras nu med en ny mindre högtalare, Soundtouch 10.

I mars förra året testade vi #Bose trådlösa ljudsystem Soundtouch. Systemet är en konkurrent till exempelvis Sonos och ansluts till användarens Wifi och kontrolleras via en app i en mobil eller surfplatta. Tidigare hade #Soundtouch stöd för Airplay, men det har nu tagits bort från nya enheter och ersatts av möjligheten att spela upp ljud via Bluetooth.

Soundtouch-familjen får nu en ny medlem, en mindre högtalare som heter Soundtouch 10. Den går att använda som den är eller som en del i ett multirum-system med andra Soundtouch-enheter. På ovansidan finns sex förvalsknappar som kan programmeras för att spela upp favoritmusiken direkt. Det följer också med en fjärrkontroll.

Soundtouch 10 erbjuds i svart eller vitt till det rekommenderade priset 1 899 kronor. Den mäter 21,2 centimeter på höjden, 14,1 centimeter på bredden och är 8,7 centimeter djup. Bose kombinerar sin digitala signalbehandling med en ny Unidome-omvandlare som beskrivs som ett 6,4 centimeters kraftpaket med den högsta slaglängden för omvandlare i sin storlek.

Övriga Soundtouch-enheter uppdateras också. Soundtouch 20 och 30 är nu uppe i serie III, och det finns också uppdaterade soundbarhögtalare och hemmabiosystem. Utomhushögtalaren SA-5 är vattentät och passar för uteplatser, balkonger och trädgårdar.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.