Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Store börjar erbjuda lånetelefoner vid reparationer

Apple uppges testa nya rutiner för Iphone-reparationer i utvalda butiker för att minska väntetiderna i Genius Bar.

Apples egna butiker är populära att besöka när något är fel med företagets produkter då företagets Genius Bar-personal oftast kan lösa problemet medan kunden väntar. Andra serviceställen måste oftast skicka iväg den felande produkten för reparation vilket ofta tar flera dagar.

I ett försök att minska väntetiderna i Genius Bar provar Apple nu nya rutiner i några utvalda Apple Store-butiker i USA, Europa och Japan. Telefoner som uppfyller vissa kriterier ska skickas iväg för service och kunden får en lånetelefon så länge, rapporterar 9to5mac.

Det är telefoner som inte kan ansluta till Itunes, som inte startar alls eller som bara visar Apple-loggan som ska skickas iväg. Apple ska ha sagt till personalen att den här typen av problem tar upp mycket tid som istället kan läggas på att lösa andra problem.

Kunder uppges få låna en Iphone 6 med 16 gigabyte lagringsutrymme medan deras egen enhet repareras. Apple uppskattar att det kommer att ta mellan 3–5 arbetsdagar att skicka iväg enheter för service.

Vilka butiker som kommer att testa de här rutinerna är inte känt.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.