Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone vinner delseger mot Fitbit

Jawbone vinner en delseger i tvisten med tidigare anställda som gått över till konkurrenten Fitbit.

I maj skickade aktivitetsbandstillverkaren #Jawbone in en stämningsansökan till en amerikansk domstol riktad mot tidigare anställda som tog med sig konfidentiell information till nya jobb hos konkurrenten Fitibit. Nu vinner företaget en delseger i tvisten sedan domstolen beslutat om ett preliminärt föreläggande, rapporterar Recode.

Föreläggandet kräver att de tidigare anställda lämnar tillbaka all "konfidentiell, patentskyddad information, teknisk data, affärshemligheter eller sakkunskaper".

Jawbone säger att de tidigare anställda nyligen lämnat tillbaka kopior av 18 000 konfidentiella filer. En talesperson för företaget säger att de är mycket nöjda med domstolens beslut.

"Vi tycker att det här säger mycket om Jawbones anspråk. Jawbone är nöjda med domstolens föreläggande, som bittert ifrågasattes av Fitbit, och ser fram emot att fortsätta den här processen mot Fitbit och deras anställda."

En talesperson för Fitbit säger att det här bara är en fortsättning av förhandlingar förra veckan och inget nytt, men att de är nöjda med utfallet.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.