Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nya Apple TV skeppas nästa vecka

Apples vd Tim Cook säger att nya Apple TV kan förbokas från och med måndag, och skeppas mot slutet av nästa vecka.

Under måndagkvällen gästade Tim Cook konferensen WSJD Live i Kalifornien, och svarade på frågor från journalisten Gerry Baker inom en rad områden, rapporterar The Verge.

Bland annat avslöjade Cook att förhandsbokningar för nya Apple TV kommer att kunna göras från och med måndag, och att den nya enheten kommer att börja levereras mot slutet av den veckan. Tidigare har Apple endast sagt att #Apple TV kommer "i slutet av oktober".

Tim Cook sade också att Apple TV lägger grunden för en ny typ av upplevelse och att Apple försöker reparera en "trasig upplevelse" av att se på tv. Dagens "linjära tv" med kanaler måste moderniseras, och detta ska ske genom appar där leverantörer som HBO kan sälja innehåll direkt till kunderna.

Nya Apple TV kommer att säljas i två utföranden, med lagringsutrymme på 32 respektive 64 gigabyte. Produkten kommer inledningsvis att släppas i 80 länder, varav Sverige tycks vara ett. Innan årets slut ska den dock gå att köpa i 100 länder enligt Apple.

Kommentarer
102 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.