99mac nominerad till Svenska podcastpriset

Daytona delar varje år ut Svenska podcastpriset, och i år är 99mac:s poddradio nominerad i kategorierna Bästa teknik/vetenskap samt Sveriges bästa podcast.

Sedan oktober 2012 har 99mac sänt poddadio mer eller mindre regelbundet. Hittills har det blivit 108 avsnitt, och nya kommer varje vecka.

99mac:s poddradio är ett informellt samtal där redaktörerna Ida Lindkvist och Jakob Nilsson dyker ner i veckans tekniknyheter utifrån ett Apple-perspektiv. Ibland bjuder vi också in spännande och intressanta gäster för att särskilt belysa ett visst ämne.

Varje år låter digitalbyrån Daytona svenska folket utse de bästa svenska poddsändningarna, och i år är 99mac:s poddradio nominerad i både kategorin Bästa teknik/vetenskap och Sveriges bästa podcast. Alla som vill har möjlighet att gå in och rösta på sina favoriter, det enda som behövs är en mejladress.

99mac vill uppmana alla våra lyssnare att gå in och rösta på oss! Omröstningen pågår fram till 10 november, då vinnaren i respektive kategori avslöjas.