Ny kollektion Iphone-vantar från Mujjo

Med vintern på ingång släpper Mujjo nya vantar som fungerar tillsammans med touchskärmar.

Förr i tiden när mobiltelefonerna hade fysiska knappar riskerade man inte frostskadade fingrar under de kalla höst- och vintermånaderna. Användare kunde behålla sina varma vantar på och ändå skicka meddelanden eller ringa till rätt kontakt.

Men nu när de flesta bytt till smarta mobiler med touchskärmar gäller det att köpa rätt sorts handvärmare för att kunna använda enheten när det blir kallare ute. Nederländska Mujjo är ett företag som specialiserat sig på vantar och handskar för tryckskärmar och nu är de aktuella med några nyheter.

Mujjos senaste vantar kommer i två modeller med antingen ett eller två lager, välj modell efter hur kallt det blir där du bor. Företaget har uppgraderat materialen för bättre hållbarhet och numera är spännet över handleden av läder och den tidigare tryckknappen har ersätts av en magnetisk knäppning.

Vantarna med ett lager kostar 24,95 euro och de med dubbla lager kostar 29,95 euro (exklusive frakt som tillkommer och kostar från 8 euro beroende på hur snabbt det ska gå). De första leveranserna sker i mitten av november, men vantarna kan förbeställas redan nu via deras webbshop.