Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Asus visar upp nya klockan Zenwatch 2

Asus gör en ny smart klocka, och verkar ha tagit en del inspiration från Apples marknadsavdelning vad gäller produktvideon.

#Asus har under mässan #Computex visat upp en ny version av sin smarta klocka Zenwatch som kort och gott kallas #Zenwatch 2. Klockan erbjuds i två storlekar – en på 49 millimeter och en mindre på 45 millimeter. Klockan finns också i tre olika färger, silver, kanonmetall och rosa guld.

Precis som Apple Watch har Zenwatch 2 också en krona, även om den inte snurrar. Istället fungerar den enbart som en knapp som används för att exempelvis väcka eller sätta klockan i vila. Det går att köpa till flera olika armband, och genom ett samarbete har Swarovski gjort ett särskilt lyxigt läderarmband dekorerat med kristallglas.

Asus har också gjort en produktvideo som visar upp den nya klockan. Det sägs att plagiat är den uppriktigaste formen av smicker, och kanske tar Apple videon från Asus som en komplimang. Här är Apples video:

Asus har inte avslöjat något lanseringsdatum, men utlovar fler detaljer under mässan #IFA i september.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.