Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Inga fler recensioner av OS X från Siracusa

Efter 15 år av detaljerade recensioner av Apples operativsystem lägger internetprofilen John Siracusa ner sin uppskattade artikelserie.

Apple-kännaren, bloggaren och poddradioprofilen John Siracusa har under 15 års tid skrivit omfattande recensioner av Apples operativsystem OS X. Varje utgåva från den andra förhandsversionen för utvecklare 1999 till förra årets OS X Yosemite har utsatts för hans kritiska öga, men nu blir det inga fler.

I ett inlägg på bloggen Hypercritical skriver John Siracusa att han inte kommer att recensera årets version som troligtvis kommer att visas upp av Apple under WWDC i juni. Siracusa skriver:

"Jag har övervägt att kasta in handduken gällande OS X-recensioner ett tag nu. Att producera tusentals ord (och hundratals skärmbilder) om varje större lansering av OS X var min första riktiga upplevelse av att vara internetkändis. Tanken på att sluta har fått mig att fundera kring min offentliga identitet och hur jag ser på mig själv. Vem är jag om jag inte är "den där killen som skriver de där recensionerna"? Men när jag till slut bestämde mig kände jag en sådan lättnad att jag vet att jag har gjort rätt val."

John Siracusa har förutom OS X-recensionerna som publicerats på Ars Technica lett poddradioserien Hypercritical som sändes i 100 avsnitt. För närvarande går han att höra i podden Acciental Tech Podcast tillsammans med utvecklarna Casey Liss och Marco Arment. Siracusa understryker att han kommer att prata om framtida versioner av OS X i det programmet, och att han fortfarande gillar systemet:

"Jag älskar fortfarande OS X – och jag har fortfarande många klagomål gällande det."

Skriven av Jakob Nilsson
Kommentarer
3 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.