Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple visar sin senaste butik

Nu öppnar Apple nästa butik i Kina och media har fått en rundtur. Entrén består av en glascylinder och en spiraltrappa ner till butiken.

Apple fortsätter att öppna nya butiker i Kina. Förra veckan öppnade en butik i staden Hangzhou och i helgen var det dags för ytterligare en att öppna dörrarna för första gången.

Inför öppningen bjöd Apple in media för en rundtur till butiken som ligger i Chongqing i sydvästra Kina. Bilder från Macx visar att butiken liknar en av dem som finns i Shanghai. Ingången är en glascylinder och besökare får ta en spiraltrappa, också av glas, ner till butiken.

Kina är en av Apples viktigaste marknader och företagets vd Tim Cook har tidigare sagt att det bara är en fråga om tid innan det är den viktigaste marknaden. Totalt planerar företaget att öppna 25 nya butiker i landet inom en tvåårsperiod. För att hjälpa till att bygga upp verksamheten i Kina rekryterar Apples butikschef Angela Ahrendts också bland den amerikanska butikspersonalen, rapporterar 9to5mac. I ett internt meddelande säger Ahrendts att omkring 200 personer redan nappat på erbjudandet om att flytta.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.