Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple Watch kan kosta upp till 37 000 kronor

Den smarta klockan Apple Watch kommer i flera utföranden, och de dyrare versionerna i guld kan kosta upp till 37 000 kronor när den lanseras i februari.

Mycket är fortfarande okänt när det gäller Apples kommande produkt #Apple Watch, exempelvis vad de olika modellerna kommer kosta och när den börjar säljas. Apple har endast uppgett att priserna kommer att starta på 349 dollar (motsvarande 2 581 kronor) vilket troligtvis gäller modellen Sport i aluminium.

Nu rapporterar den franska Apple-sajten Igen.fr [Google-översatt] om troliga riktpriser för de dyrare modellerna i rostfritt stål eller 18 karats guld. Sajten hänvisar till anonyma källor och menar att Apple Watch i rostfritt stål kommer att börja på 500 dollar, vilket motsvarar ungefär 3 700 kronor. Apple Watch Edition däremot i gult eller rosa guld kommer att säljas för mellan 4 000 och 5 000 dollar, vilket motsvarar cirka 29 500 och 36 900 kronor.

Vidare upprepas uppgifterna om att klockan troligtvis kommer att börja säljas vid alla hjärtans dag den 14 februari, trots Angela Ahrendts interna meddelande om en lansering under våren efter det kinesiska nyåret.

Kommentarer
49 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.