Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Jawbone släpper app som inte kräver armband

Jawbone släpper appen Up som integreras med Apples app Hälsa. Däremot kräver den inte ett av Jawbones armband för att samla in data.

#Jawbone gjort sig kända för sina armband Up och Up24 som mäter exempelvis antal steg och hur användaren sover. Nu släpper företaget en app som inte kräver något av armbanden för att fungera.

Istället används telefonen (Iphone 5S eller senare) för att samla in data och appen fungerar också med Apples app Hälsa. Det tar lite tid i början för appen att lära känna användaren, men sedan kommer den med tips på hur användaren kan förändra sin livsstil till det bättre.

Namn
UP by Jawbone
Plattform
IOS
Utvecklare
Aliphcom, Inc.
Version
1.0
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 8.0 eller senare. Kompatibel med Iphone och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Förenklad kinesiska, traditionell kinesiska, engelska, franska, italienska, japanska, koreanska, nederländska, portugisiska, ryska, spanska, tyska
Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.