Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Hitman Go träffar rätt

Som ett lönnmördarspel i fickformat bjuder Hitman Go på taktiskt klurande i stilren förpackning.

De olika spelen i Hitman-serien har blivit stora sucéer på pc och konsoler, och nu har turen kommit för huvudkaraktären Agent 47 att undanröja sina mål på IOS-enheter.

Hitman Go skiljer sig från de andra Hitman-spelet inte bara genom det portabla formatet. Hela spelstilen har anpassats till att bli en slags brädspelsvariant av sina föregångare. Fri rörlighet har ersatts av turordningsbaserade drag, och spelfigurerna är pjäser komplett med en icke animerad förflyttning. Även resten av grafiken deltar i illusionen om att det egentligen är ett sällskapsspel, då varje värld är en ny kartong som packas upp med sin egen spelplan.

Ändå lyckas känslan av spänning och utsatthet förmedlas väl. Blir karaktären upptäckt är banan över, och de första busenkla banorna förbytts snart mot riktiga utmaningar som kräver flera försök för att ens ta sig igenom - än mer för att klara de valbara uppdrag som finns, som att plocka åt sig en hemlig väska eller klara banan på ett visst antal drag.

För att vara ett spel som går ut på att lönnmörda utvalda mål och dess livvakter är Hitman Go heller inte blodigare än Fia med knuff. När en karaktär dör flyttas den helt enkelt från brädet, eller välts omkull. Det är inte ofta spel med en yrkesmördare i huvudrollen har en så hög mysfaktor.

Med sin prislapp på 38 kronor hör Hitman Go till de lite dyrare spelen i App Store, men det är en ytterst polerad och genomarbetad produkt som är väl värt sin vikt i spelnöje och taktisk utmaning.

Namn
Hitman GO
Plattform
IOS
Utvecklare
SQUARE ENIX Ltd
Version
1.2
Pris
38,00 kronor
Krav
Kräver IOS 6.0 eller senare. Kompatibel med Iphone 4, Iphone 4S, Iphone 5, Iphone 5c, Iphone 5s, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska
Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.