Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Amazon köper Comixology

Näthandelsplatsen Amazon köper upp Comixology, en tjänst för att sälja serietidningar och grafiska romaner.

I ett meddelande på sin webbplats uppger nu Comixology att den digitala butiken för tecknade serier blivit uppköpt av Amazon, världens största försäljningstjänst på internet.

Comixology erbjuder över 50 000 serietidningar och grafiska noveller till försäljning via sin webbplats eller app för IOS och Android. Man säljer titlar från över 70 förlag, bland annat Marvel och DC Comcis. Comixology-appen är en av de mest inkomstbringande för Ipad, en topplista som annars brukar domineras av spel.

David Steinberger, Comixologys vd och en av grundarna, annonserar köpet på företagets hemsida. Enligt Steinberger kommer Comixology att fortsätta att operera under sitt eget märke och på samma sätt som tidigare. Han skriver:

"Vi har länge haft målet att göra varje människa på planeten till ett fan av tecknade serier. Med Amazons hjälp är det målet mer inom räckhåll än någonsin tidigare. Amazon har med Kindle visat att man är passionerad över att återuppfinna läsandet, något som Comixology också har visat med serier och grafiska romaner."

Namn
Comics
Plattform
IOS
Utvecklare
comiXology
Version
3.5.2
Pris
Gratis
Krav
Kräver IOS 5.1 eller senare. Kompatibel med Iphone, Ipad och Ipod Touch. Appen är optimerad för Iphone 5.
Språk
Engelska med flera, ej svenska
Skriven av Jakob Nilsson

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.