Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Logitech lanserar Harmony Smart Keyboard

Nu kommer ett nytt smart tangentbord från Logitech som vill göra det lättare att styra bland annat Apple TV:n hemma i vardagsrummet.

Prylarna under tv:n blir allt fler och fjärrkontrollerna trängs på soffbordet. Apple säljer den populära Apple TV som mediacenterlösning, men just kontrollmöjligheterna lämnar en del övrigt att önska. Logitech lanserar ett nytt smart tangentbord som förutom att fungera med Apple TV ska fungera med datorer, andra mediaspelare, tv-apparater och spelkonsoler.

"Vårt mål med Logitech Harmony Smart Keyboard är att förena Logitechs expertis i både universalkontroller och tangentbord för att erbjuda ett snabbt och enkelt sätt att leta efter och navigera genom det stora utbudet av innehåller som finns tillgängligt på underhållningsenheterna i vardagsrummet."

Tangentbordet liknar Logitech K400 och har en integrerad styrplatta och ansluts trådlöst. Nya Smart Keyboard kommer med en centralenhet som kallas för Harmony Hub och det finns appar för IOS och Android. Ett och samma tangentbord kan kontrollera upp till åtta enheter.

Via IR, trådlöst nätverk eller Bluetooth går det att styra en mängd olika enheter. Logitech listar Mac, pc, Apple TV, Roku, Xbox och Playstation. Totalt fungerar det smarta tangentbordet med 225 000 enheter från över 5 000 varumärken.

Någon gång nu under mars månad dyker produkten upp hos återförsäljare och priset är satt till 149,99 dollar, motsvarande 1 250 kronor.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.