Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Fitbit Force återkallas efter allergiska reaktioner

Fitbits senaste fitnessarmband Force återkallas nu då användare rapporterat om allergiska reaktioner från material i enheten.

Armbandet #Fitbit Force lanserades i oktober förra året och håller koll på flera mätvärden som antal steg och sömn åt användarna. Nu meddelar företaget att armbandet upphör att säljas och att redan sålda enheter återkallas då några användare rapporterat om allergiska reaktioner.

Det är ett fåtal procent av användarna som drabbats och företagets vd ber om ursäkt till alla de drabbade. Fitbit väljer att sluta sälja Force och återkallar redan sålda exemplar. Alla användare som vill får full ersättning tillbaka.

Enligt företaget används materialen som används till Force vanligen i konsumentprodukter. De har undersökt vad som orsaker hudirritationerna och skriver att det kan vara antingen nickel från detaljerna av rostfritt stål eller materialet i själva armbandet som orsakar de rapporterade utslagen.

Fitbit Force såldes i USA och Kanada och planerades att släppas till fler länder eftersom. Det fanns planer på att släppa en uppdatering till armbandet så att det skulle kunna ta emot notiser från IOS till den inbyggda skärmen, men efter de här nyheterna är det oklart om det fortfarande blir av eller om Force istället ersätts av någon ny produkt.

Skriven av Ida Blix
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.