Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Apple bidrar med mycket till aids-fond

Enligt aids-fonden Product Red har Apples röda produkter genom åren samlat in omkring 417 miljoner svenska kronor till kampen mot sjukdomen.

Sedan 2006 har Apple sålt särskilda röda produkter via sin nätbutik och skickat en del av intäkterna till den globala fonden #Product Red till stöd för kampen mot aids. Först ut från Apple var en fyra gigabyte Ipod Nano. Den har genom åren följts av exempelvis Ipod Touch, Smart Covers och nu senast ett Iphone-fodral i rött läder.

Nu berättar U2:s sångare Bono, som varit med och grundat fonden, att Apple så här långt har bidragit med hela 65 miljoner dollar, motsvarande 417 miljoner svenska kronor. Det är en ganska stor del av det totala beloppet som samlats in, 215 miljoner dollar.

I november är det dags för en välgörenhetsauktion för fonden där Apples chefsdesigner Jonathan Ive tagit fram ett par Earpods i guld.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.