Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Foxconn kan börja sälja produkter under eget varumärke

Foxconn som tillverkar Iphone och Ipad åt Apple funderar på att börja sälja egna tillbehör för att utöka verksamheten och bli mindre beroende av Apples försäljning.

Taiwanesiska Foxconn Technology Group, eller Hon Hai Precision Industry som de också heter, tillverkar Iphone och Ipad åt Apple och har tjänat en förmögenhet på det under åren. Men nu vill företaget bredda verksamheten och bli mindre beroende av Apples försäljning, rapporterar The Wall Street Journal.

Foxconn vill hitta fler kunder och diversifiera bortom kontraktstillverkning. De planerar att investera i mediainnehåll och mjukvara, men funderar också på att sälja tillbehör under eget märke för att förbättra intäktsmarginalerna.

Enligt tidigare rapporter från The New York Times är det tv-apparater som företaget skulle kunna börja producera och sälja under eget märke och inte i första hand telefoner eller surfplattor, men några detaljer är inte kända än.

Boy Genius Report noterar att det här påminner en hel del om Samsung som började som leverantör till bland andra Apple. Efter att ha börjat med egen produktion har det koreanska företaget nu blivit världens största mobiltelefontillverkare.

Skriven av Ida Blix

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.