Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Spela mera

Origin släppt för OS X

Testperioden för Origin visade sig vara kort. Nu har Electronic Arts öppnat dörrarna till sin speltjänst även för OS X-användare.

En begränsad alphaversion av #Origin släpptes så sent som i slutet av januari i år och då bara till amerikanska kunder. Det tycks ha varit få fel att åtgärda för nu har tjänsten öppnat för allmänheten runt om i världen.

Mängden spel i tjänsten är inte i paritet med utbudet för Windows-användare. Det finns #The Sims 3 med tillhörande expansionspaket och för de som inte fått nog av "simmarna" finns också The Sims Medeltiden. Andra titlar inkluderar Lego Star Wars, Batman: Arkham Asylum, Dirt 2, Lego Harry Potter och Spore, men det är i princip vad som erbjuds.

Att Origin släpps för OS X ökar sannolikt möjligheterna för att Mac-användare ska få tillgång till fler spel från Electronic Arts i framtiden. Klientprogrammet för Origin finns att ladda ned från tjänstens hemsida.

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.