Kul tillbehör gör skillnad på laddare

San Francisco-baserade företaget Whooz har tagit fram en serie roliga och snygga vinylklistermärken för att lösa problemet med vems laddare som är vems.

Nackdelen med Apples snygga vita laddare till Iphone och Ipad är just det, alla ser likadana ut. Det är lätt att blanda ihop dem och kanske till och med få med sig en extra för man glömt bort vart man gjort av sin egen. Namnet på det amerikanska företaget Whooz antyder just det, Whooz is it?

Men väldigt enkla medel vill de hjälpa folk att skilja på sina laddare. Whooz säljer i dagsläget bara vinylklistermärken till Iphone-laddaren från USA, men uppger på sajten att de jobbar på att ta fram märken till andra länder och till Macbook-laddarna. Den amerikanska Iphone-laddaren är en fyrkantig historia så tyvärr passar märkena inte den europeiska varianten. Den större Ipad-laddaren däremot ser likadan ut på båda sidor av Atlanten.

Märkena finns både som humoristiska små ansikten eller som enkla färger, oavsett vilken du fastnar för kommer du alltid att veta vilken laddare som är din. De kostar ungefär 13 dollar, eller 84 kronor, och finns att beskåda på företagets sajt.