Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Får nästa iPhone större skärm?

Apple har startat tillverkningen av testversioner av nästa iPhone. Kommer nästa version one att få en större skärm för att konkurrera med Android-telefoner?

Enligt komponentstillverkare i Taiwan har Apple redan börjat göra produktionstester för nästa version av iPhone som förväntas släppas i sommar. Produktionstesterna visar tydligen att Apple testar att använda en större skärm än dagens 3,5", mest troligt är att Apple använder en 4"-skärm. Samsung Galaxy S och Google Nexus använder 4", Sharp använder 5,5" och Acer planerar att lansera en smartphone med 4,8".

Då flera rykten den senaste tiden har pratat om en "iPhone Nano" så verkar det rimligt, om den blir verklighet, med en större skärm för att göra skillnaden mellan den "vanliga iPhone" och "iPhone Nano" större och göra det klarare att det är två olika målgrupper och prissegment.

Enligt Apple.pro så testas även en version med utdragbart tangentbord, samt en annan version med helt ny hårdvara; ny kamera, bättre batteri och mer prestanda (A5 chip processor).
Apple.pro har flera gånger tidigare haft säkra källor och skrev bl.a. om den vita iPhone 4, iPod Nano och nya MacBook-modeller innan dessa presenterades av Apple.

Mock-up från 9to5mac

Källa: Electronista, Apple.pro, AppleInsider

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.