Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

iSkin Exo2

99mac har testat ytterligare ett iPodfodral - denna gång gjort för dig som gillar nitar och åtsittande svart gummi.

Vi har tittat närmare på iSkin Exo2 som passar den senaste generationens iPod. Om du redan är iPodägare vet du säkert hur repig baksidan blir efter endast en kort tids användande. För att bibehålla sin spelare repfri krävs ett bra fodral som täcker alla utsatta ytor utan att för den skull förstöra den rätta känslan och formerna.

Exo2 är tillverkat i ett gummiliknande silikonmaterial som ger ett stadigt halkfritt grepp men luktar just gummi åtminstonde dom första två veckorna. Fodralet är mycket välanpassat för iPod:ens former. iSkin levererar med ett bältesclip i metall som kan används med eller utan Exo2 (tejpas på baksidan av din iPod) och en tunn genomskinlig plastskiva för att skydda skärmen. Du kan fästa iPoden vertikalt eller horisontellt i bältet med detta clip. En handlovsrem följer med och fästs i bältesclip:et men det var inte något vi fann användning för i praktiken.

På baksidan finner vi små hål för kylning och i botten finns möjlighet att öppna en liten gummiflik för att ansluta en synkkabel. I toppen finns öppning för den lediga porten samt låsknappen.

Exo2 levereras i fyra olika färger: blått, svart, frostad vit och grått.

Slutsats

Vi testade att använda Exo2 under en vecka med och utan bältesclip och blev vana med att ha iPod:en inplastad i gummi. Funktionen är utmärkt, iPod:en blir helt repfri och fungerar som vanligt - dock ej i kombination med Altec Lansing inMotion som vi testade nyligen. Produkten känns genomtänkt och materialvalen är goda. Just vårt exemplar var svart och drog åt sig en del smuts som klibbade mot gummit. Enkelt att göra rent men något att tänka på när du väljer färg. Priset ligger på 250 kr inkl moms och det känns som om du får vad du betalar för - en produkt som håller vad den lovar utan direkt finess.

Information
Produktnamn: iSkin Exo2
Tillverkare: iSkin
Pris: 199 kr exkl moms (249 kr inkl moms) hos Macoteket mfl.
Beskrivning: Gummifodral med bältesclip och handlovsrem för iPod 3G.

Kommentarer
5 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.