Denna delen av 99 uppdateras inte längre utan har arkiverats inför framtiden som ett museum.
Här kan du läsa mer om varför.
Mac-nyheter hittar du på Macradion.com och forumet hittar du via Applebubblan.

Nu har säsong två av Ted Lasso dragit igång

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Ted Lasso tog hela världen med storm och vi har både skrattat och kanske även gråtit tillsammans med fotbollscoachen som spelas av Jason Sudeikis. Nu är säsong två äntligen igång och det första avsnittet går att se på Apple TV+. Totalt kommer säsong två innehålla 12 avsnitt och det skall bli kul att se om denna säsong blir lika hyllad. Säsong ett fick hela 20 Emmy-nomineringar och har även vunnit flera priser inklusive en Golden Globe för Jason Sudeikis insats.

Har du inte Apple TV+ så går det att teckna direkt på webben, via din iPhone/iPad eller i Apple TV-appen på din Mac och Apple tar 69 kronor per månad.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.
Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
2 svar

Inget är som väntans tider, särskilt om du går och väntar på en iMac med Apples egna processor.

Inom kort kommer 99mac bli Macradion och då blir det en ny plattform med ett betydligt modernare forum.

Då var Apple Watch Series 7 här och ryktena stämde inte i år utan det blev samma design som vi sedan tidigare är vana vid.

Varje resa har ett slut och varje slut har en ny början och nu är det dags för oss att gå över till en modern plattform.

Apples event är över och i detta extra långa avsnitt får vi följa Marcus, Marcus, Dennis och Thor när de följer eventet live tillsammans med efterföljande diskussion om intrycken det gav.

Är du en av de som inte gillade det nya utseendet på Safari i macOS Monterey? Nu kan du lugna dig, Apple har backat på designen.