Aqara-produkter börjar säljas på Apples hemsida i flera länder

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

Aqara har lyckats med konststycket att både göra billiga och bra HomeKit-kompatibla produkter och nu kommer flera av dessa säljas direkt på Apples hemsida i flera europeiska länder. Här i Sverige har de ännu inte dykt upp utan nu kommer folk i Frankrike, Tyskland, Italien, Spanien och England kunna köpa produkterna direkt på Apples hemsida. Sedan tidigare har de även funnits i Kina och Sydkorea och förmodligen så kommer de även dyka upp på Apples svenska hemsida inom kort med. Vi har testat flertalet av Aqaras HomeKit-kompatibla produkter och nedan kan ni se några av våra videorecensioner:

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Macrumors

Skriven av Marcus Attefors

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.