Rykte: AirPods 3 börjar massproduceras i augusti

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.

Enligt Nikkei Asia så kommer nästa version av AirPods gå in i massproduktion nästa månad för att kunna lanseras tillsammans med iPhone 13. Många trodde att de skulle släppas i våras men så blev inte fallet och likt första generationens AirPods blir det troligtvis i samband med en iPhone. AirPods 3 ryktas påminna i design som AirPods Pro men utan öronproppar och med stöd för Spatial Audio, uppdaterat chip för snabbare byte mellan enheter men sakna ANC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.