Rykte: AirPods 3 börjar massproduceras i augusti

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.

Enligt Nikkei Asia så kommer nästa version av AirPods gå in i massproduktion nästa månad för att kunna lanseras tillsammans med iPhone 13. Många trodde att de skulle släppas i våras men så blev inte fallet och likt första generationens AirPods blir det troligtvis i samband med en iPhone. AirPods 3 ryktas påminna i design som AirPods Pro men utan öronproppar och med stöd för Spatial Audio, uppdaterat chip för snabbare byte mellan enheter men sakna ANC.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.