Gurman: iPhone 13 kan få Always On-display likt Apple Watch

Nästa iPhone ryktas kunna visa notiser, temperatur och klockslag kontinuerligt utan att det dränerar batteriet.

LTPO-skärmar har ryktats ett tag bli en del av nästkommande iPhones som släpps till hösten. Detta är samma teknik som Apple Watch S5-S6 använder för att kunna ha Always On utan att batteriet dräneras. Detta genom att endast uppdatera skärmen en gång per sekund.

Nu går Mark Gurman ut i sitt senaste nyhetsbrev och avslöjar att detta kan potentiellt komma till iPhone 13 tillsammans med en uppdateringsfrekvens på 120Hz under användning. Med Always On skulle det alltid kunna visas information så som väder, klockslag och notiser. Gurman vågar dock inte påstå något säkert utan vi får helt enkelt vänta och se.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.