Bloomberg: Apple beställer 90 miljoner iPhone 13 innan årets slut

Det ser ut som att Apple förväntar sig en stark försäljning av iPhone 13 då de beställer fler exemplar än vanligtvis.

Enligt Bloombergs källor har Apple börjat jaga produktionen av nästa iPhone. Apple ska enligt dessa vilja ha 90 miljoner exemplar klara till årets slut vilket är 15 miljoner fler än Apple brukar beställa. Detta får man se som ett starkt självförtroende inför höstens släpp av iPhone 13.

Anledningarna till detta självförtroende kan vara att en andra våg med 5G-kompatibla iPhones kan innebära nya kunder som ännu inte uppgraderat till det än. Andra funktioner som ryktas bli en del av höstens iPhone-modeller är 120Hz skärm, mindre flärp och bättre batteritid.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.