iPhone 12 kan ladda upp nya MagSafe-batteriet ”trådlöst”

Så kallat Reverse Charging fortsätter ryktas komma varje år till nästa iPhone men nu visar det sig att funktionen redan finns tillgänglig.

Rykten om att man skulle kunna använda iPhone 12-telefonernas baksida för att ladda tillbehör så som AirPods dök upp tidigt förra året. Men Reverse Charging blev aldrig en del av dess funktioner. Men nu verkar det som att Apple har öppnat upp för just den funktionen till deras nya MagSafe-batteri som lanserades under gårdagen.

Men det är inte lika dumt som det låter utan det är när man har pluggat in Lightning-kontakten i ens iPhone med batteriet på baksidan som båda enheterna laddas. Man hoppas ju lite att Apple ger oss funktionen till att kunna ladda AirPods på baksidan samtidigt som man laddar sin iPhone.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.