Apple arbetar med att ta fram en egen avbetalningslösning

Apple-prylar kan bränna hål i plånboken ibland och då kan det vara skönt att kunna dela upp sitt inköp och snart kanske vi kan göra detta direkt hos Apple.

Apple arbetar med att ta fram en egen avbetalningslösning som går under namnet "Apple Pay Later". Denna lösning kommer tas fram med Goldman Sachs som Apple redan har ett samarbete med när det kommer till Apple Card. Enligt Bloomberg kommer det erbjudas helt räntefri avbetalning och ingen uppläggningsavgift och gissningsvis gäller detta enbart om man köper Apple-produkter. Avbetalningstjänsten skall inte kräva att man har ett Apple Card utan det kommer direkt i Wallet att gå att göra en ansökan.

Om detta kommer till Sverige återstår att se men med tanke på att Apple Card inte har kommit så kommer nog även denna tjänst tyvärr att dröja.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via Bloomberg

Skriven av Marcus Attefors

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.