Apple lanserar MagSafe-batteri till iPhone 12-serien

Har du gått och väntat på att få lite bättre batteri och lite tjockare telefon så är din tid nu kommen.

Idag dök det upp en ny produkt på Apples hemsida och det är inget mindre än ett externt MagSafe-batteri till iPhone 12-serien. Dessa extrabatterier har Apple sålt tidigare med men nu kommer det alltså med MagSafe. Det betyder att batteriet fästs fast med magneter på baksidan av telefonen och ger oss en laddning på endast 5W vilket är lite tråkigt. Det går dock att få ut 15W men då krävs det att MagSafe-batteriet är inkopplat till en strömadapter på 27W eller högre.

Ansluter vi en lightningkabel till det externa batteriet så kan vi använda den som trådlös powerbank och få en effekt på upp till 15W. Prislappen för denna skönhet ligger på 1 195 kronor. Beställer man det idag så kan man förvänta sig att ha det i handen mellan den 22 juli till den 26 juli.

Källa Apple

Skriven av Marcus Attefors

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.