Rykte: MacBook Pro får snabb kortläsare och maximalt 32GB RAM

Rykten om de kommande MacBook Pro-modellerna avslöjar nya detaljer kring dess kortläsare och Touch ID.

YouTubern Luke Miani har nyligen släppt en video där han påstår sig veta nya detaljer kring Apples värsting-laptops. Det första är att minneskortläsaren som sägs sitta i de nya MacBook Pro-modellerna ska kunna läsa SD kort med UHS-II. Detta möjliggör mycket snabbare överföringshastigheter och många fotografer kommer nog välkomna detta med öppna armar.

Nästa detalj som avslöjas är att Touch ID kommer vara bakbelyst vilket skulle vara första gången i ett av Apples tangentbord. Nästa påstående från Miani är att dessa MacBook Pros skall maximalt kunna konfigureras med 32GB RAM.

Det är hälften mot vad Mark Gurman tidigare har rapporterat och vi får helt enkelt vänta och se vem som har rätt. Ett scenario skulle kunna vara att den mindre modellen med 14 tums skärm maxas med 32GB och den större med 64GB RAM.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.