Gurman: iPad mini med ny design till hösten

Under sina nio år på marknaden har iPad Mini sett mer eller mindre identisk ut men till hösten kan det ändras.

Det är pålitlige Mark Gurman som avslöjar i ett nyhetsbrev när vi kan se en omdesignad iPad mini. Nämligen till hösten vilket troligtvis betyder september eller oktober. Denna iPad mini får en makeover likt iPad Air där hemknappen ryker och skärmen kommer att ta upp mer yta på framsidan tillsammans med raka kanter.

Dessutom kommer den få senaste chippet enligt han vilket då kan betyda kommande A15 som lär sitta i iPhone 13. Gurman avslöjar även att Apple är mitt i att ta fram en större iMac men han avslöjar ingen tidsram om när den kan tänkas släppas.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.