Rykte: Alla modeller av iPhone 14 får 120Hz-skärmar

Senaste ryktet säger att nästa år sitter det 120Hz ProMotion-skärmar i alla fyra modeller av iPhone 14.

Detta årets iPhones kommer med största sannolikhet ha 120Hz ProMotion-skärmar i Pro-modellerna av iPhone 13. Nu har dock rykten om nästa års modeller redan börjat dyka upp där det sägs att alla fyra modeller som tros lansera hösten 2022 ska få de nya snabba skärmarna.

Eftersom det verkar som att mini-modellen försvinner nästa år rör det sig om två modeller av iPhone 14 i det lägre premiumsegmentet med storlekarna 6,1 tum och 6,7 tum och två modeller av Pro i samma storlekar. Det har även ryktats om att iPhone 14 får TouchID under skärm och till och med kamerahål istället för flärp.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
3 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.