Rykte: Färgglada MacBook Air-modeller med M2 första halvan av 2022

Apple har börjat ge oss allt mer färgalternativ till deras produkter och nästa år verkar MacBook Air få både M2 och glada färger.

iMac släpptes tidigare i år med sju olika färger och senaste ryktena talar för att samma färger kommer att prägla nästa MacBook Air-modell. Denna modell som enligt Dylandkt skall lanseras någon gång under första halvåret av 2022 ska även debutera M2. Nästa generation av Apple Silicon och han tillägger även att Apples Pro-datorer kommer använda bokstaven X till sina chip som exempelvis M1X.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Jon Prosser var också tidigt ute med att Apple har tänkt släppa en färgglad MacBook i samma färger som iMac och det råder fortfarande delade meningar om denna kommer vara nästa MacBook Air eller bara MacBook.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
2 svar

Med nya iMac lanserade Apple ett nytt Magic Keyboard med Touch ID och nu går det att köpa löst.

Att ha ren och fräsch luft hemma blir allt mer populärt och idag visar IKEA upp sin senaste serie som heter STARKVIND.

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.