Rykte: iPhone 13 får förbättrad MagSafe

MagSafe var en del av förra årets stora nyheter till iPhone och årets iPhone kan kanske redan få sig en förbättring av den funktionen.

Det är Max Weinbach som påstår att nästa iPhone som tros få namnet iPhone 13 ska få en förbättring i sin magnetiska laddning. Nämligen både starkare magnet och större laddningsspole vilket kan betyda flera saker. I EverythingApplePros senaste video i ämnet tas några exempel upp så som snabbare laddning och möjligheten att kunna ladda tillbehör så som AirPods.

Max Weinbach avslöjade även en funktion som inte rör MagSafe utan kameran. Nämligen att en ny funktion som kommer med iPhone 13 ska vara porträttläge i video som t ex bokeh-effekt eller bakgrundsbilder.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: 9to5mac

Skriven av Marcus Larsson
Kommentarer
1 svar

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.