Xbox Cloud Gaming nu tillgängligt på iPhone och iPad genom Safari

Kan detta bli året då molntjänster med streaming av spel slår igenom på allvar? Microsoft hoppas på det.

Sedan Apple satte käppar i hjulet för alla molntjänster med spel har Microsoft jobbat för att gå samma väg som Amazon - nämligen att erbjuda tjänsten genom webbläsare. Den dagen är nu kommen och tjänsten är än så länge i beta men Microsoft går nu ut med att både iPhones och iPads kan nu utnyttja tjänsten.

De hundratals spelen som Microsoft erbjuder kommer än så länge endast strömmas i 1080p i 60 bilder per sekund för att hålla nere latens. Tjänsten kostar 14.99 dollar per månad men för nya använder erbjuds en prövotid på tre månader för endast en dollar. Mer information om tjänsten går att hitta på xbox.com/play.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.