Kuo: Nästa års iPhone får Touch ID under skärmen

Sedan hela världen började använda ansiktsmask har rykten om en återkomst av Touch ID cirkulerat - Ming-Chi Kuo tror sig veta när!

Ming-Chi Kuo har nyligen avslöjat för sina investerare vad han påstår sig veta om nästa års iPhone-modeller. Precis som tidigare rykten avslöjar han att det blir sista året för en Mini i år och att nästa års modeller kommer alla att överstiga 6 tum i skärmstorlek.

Nämligen fyra modeller med 6,1 tum och 6,7 tum med två vanliga modeller och två stycken Pro-modeller av vardera storlek. De två modellerna som inte ingår i kategorin ”Pro” kan bli utan Touch ID under skärmen men han tror att priserna kommer landa snarlikt mot nuvarande med en start på 800 dollar som ökar med 100 dollar för varje modell och storlek.

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Via: Macrumors

Skriven av Marcus Larsson

Apple har haft en app till Android under flera år med namnet ”Flytta till iOS” som ska underlätta bytet mellan Android till iPhone - nu är det Googles tur.

Intel har sakta börjat tappat sin status som ledande processortillverkare och i en ny värld där mindre är bättre tror sig nu processorjätten att de kan återta tronen om några år.

En iMac med större skärm och bättre processor har länge ryktats lansera under pågående år men nu påstås det att väntan blir längre.

Apple fortsätter hitta nya material att använda i sina chassi till iPhone och nu påstås det alltså bli titanlegering.

Mark Gurman tror att Apple kommer att erbjuda Face ID i alla de billigare alternativen inom några års tid.

Det verkar som att Apple är på gång att uppdatera deras skärm Pro Display XDR och den kanske får samma chip som iPhone 11.