Macradion: Släpp lös kraften i iPad Pro!

Från och med denna vecka kommer Macradion att släppas på måndagar framöver och nu sparkar vi igång veckan med ett helt nytt avsnitt.

Denna vecka är det bara Dennis och Marcus som slår sina kloka huvuden ihop och försöker komma fram till om WWDC var en besvikelse eller inte. Fick vi någon riktigt stor nyhet och kunde de ha gjort mer med iPad? Vi pratar även om nya iPad och frågan är vad framtiden egentligen bjuder på, i vilket fack skall iPad placeras och vem är den för och varför vill Apple inte visa den sanna kraften som finns under chassit? Detta och mycket mer kan du förvänta dig i veckans avsnitt.

Missa inte att prenumerera på vår YouTube-kanal där vi kontinuerligt lägger ut recensioner och mindre tester.

Hjälp oss att fortsätta göra det vi älskar! Klicka dig gärna vidare och gå med i vår Patreon så vi kan fortsätta göra härliga produktioner framöver. Som en extra bonus får du som Patreon även en helt reklamfri podd. Macradion har även en webbutik som ni kan besöka här!

Du hittar podden på bland annat:
Apple Podcasts

Din webbläsare saknar stöd för den här typen av innehåll.

Ni kan även följa Macradion på Facebook.

Skriven av Marcus Attefors
Kommentarer
1 svar

Det finns nog ingen som längtar efter hösten men vi blir varje vecka påminda om att den är på ingång då ryktena börjar smyga sig på kring iPhone 13.

En av de mest hyllade serierna på länge har nu fått en säsong två där första avsnittet går att avnjuta på Apple TV+.

Är du en av de lyckliga att ha fått tag på en Playstation 5 så kan du nu även avnjuta Apple TV+ kostnadsfritt i sex månader.

Aqara är ett märke som ligger oss varmt om hjärtat och nu har produkterna börjat säljas direkt på Apples hemsida.

iPhone SE ryktas uppdateras inom ett år från flera källor som påstår att den får någon av de senaste chippen med 5G.

AirPods 3 har ryktats släppa länge men nästa månad verkar det som att de äntligen närmar sig ett slutgiltigt datum för lansering.